Voor AmbuLife-afdelingen

De voorzitters van de lokale AmbuLife-afdelingen ontvingen de gebruikersnaam via mail.

Beschikt je AmbuLife-afdeling niet over een gebruikersnaam voor de webshop?
Als je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten bent, druk dan op de knop "Je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?" en volg de verdere instructies. Je krijgt je gebruikersnaam opnieuw toegestuurd op jouw mailadres en dit binnen 1 à 2 werkdagen. Het wachtwoord moet vervolgens opnieuw ingesteld worden.

Opgelet: de gebruikersnaam zal steeds gemaild worden naar het functionele mailadres van de voorzitter. Enkel afdelingsvoorzitters hebben immers het recht om een bestelling te plaatsen.

Voor particulieren

Als je nog geen klant bent van AmbuLife, kan je je aanmelden rechtstreeks op onze webshop. Klik daarvoor op 'account aanmaken'.